Zoekt u boerenplavuizen?

Wilt u een andere vloer? Denk dan eens aan boerenplavuizen. Deze plavuizen zijn tijdloos en gebruiksvriendelijk en geven kararkter aan uw vloer. Franse plavuizen zijn nog steeds populair en je ziet ze vooral veel in Frankrijk, maar ook in Mallorca en uiteraard ook in Nederland. De oude terracotta vloeren komen vrij bij de renovatie of sloop van oude Franse hoeves en boerderijen. De charme van de oude plavuizen is hun typische schakering van terracotta tinten. 

Wilt u meer informatie over boerenplavuizen? Vraag naar de mogelijkheden en bel met De Opkamer: 0162 681522 of mail naar: info@de-opkamer.nl.


Aanschaf van boerenplavuizen!

De Opkamer heeft een grote voorraad oude Franse terracotta plavuizen en antieke boerenplavuizen. De oude plavuizen uit Frankrijk worden door ons schoongebikt. Bekijk ons assortiment op onze website.


Passend in ieder interieur

Waarom kiezen voor deze boerenplavuizen? We zetten de voordelen even op een rij.

  • Onderhoudsarm. Af en toe dweilen is voldoende!
  • Vloer met een rijke historie en eigen verhaal
  • De vloer wordt mooier naarmate deze langer ligt
  • In vele uitvoeringen, kleuren en maatvoeringen verkrijgbaar
  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming
  • Past binnen elk interieur
  • Duurzaam en tijdloos


Over De Opkamer

De Opkamer bestaat al sinds 2000. Wij zijn leverancier van antieke schouwen, natuursteen vloeren, terracotta plavuizen en bouwantiek. In onze branche zijn we inmiddels echt uitgegroeid tot een gevestigde naam. Achter de schermen is een gedreven team van gepassioneerde medewerkers actief die je graag met hun deskundigheid en ervaring van dienst zijn. Kom eens langs in onze sfeervolle showroom in Made. Graag bespreken we uw ideeën onder het genot van een vers kopje koffie!


Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze boerenplavuizen? Neem gerust contact op met ons voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0162 681522 of per email: info@de-opkamer.nl.