Antieke marmeren schouw gezocht?

Wilt u een kamer in je woning opsieren met een mooie antieke marmeren schouw? Dan zit u goed bij De Opkamer. Wij bieden een mooie verzameling aan schouwen aan. Deze zijn afkomstig uit diverse Europese landen. Zo hebben we een rondreis gemaakt door landen als Frankrijk, Italië en België, waar we de mooiste marmeren schouwen verzameld hebben. Inmiddels kunnen we u een ruim assortiment aan verschillende soorten schouwen aanbieden. Bekijk gerust ons aanbod op de website! Indien u interesse heeft in een bepaalde schouw kunnen wij bij u thuis langskomen om de technische aspecten voor de plaatsing van de schouw te bekijken. Hier kunnen we u vervolgens over adviseren.

Op zoek naar een antieke marmeren schouw? De Opkamer is u graag van dienst. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar (0)162-681522. Vraag ook gerust om een scherpe offerte!


Een schitterende antieke marmeren schouw kopen!

Vroeger werden woningen vooral verwarmd door middel van een open haard. Sommige huizen sierden deze haard op met een mooie schouw. Vandaag de dag is de antieke marmeren schouw iets dat voor meer gezelligheid en sfeer in een ruimte zorgt. De Opkamer biedt diverse schouwen aan:

De schouwen werden vroeger vaak gemaakt van steen die in de omgeving verkrijgbaar was. Zeker marmer was een veel gebruikte natuursteen. Dit marmer kon tevens goed gebeiteld worden, wat de marmeren schouwen echte kunstwerken maakte. De Opkamer biedt schouwen in verschillende stijlen aan, van Gotische stijlen tot een Renaissance stijl of eind 18e-eeuwse stijl. Al deze schouwen stralen echte authenticiteit uit en voegen bijzonder veel sfeer toe aan een ruimte.


Over De Opkamer

De Opkamer bestaat al sinds 2000. Wij zijn een organisatie die antieke marmeren schouwen, natuursteen vloeren en ander bouwantiek levert. In onze branche zijn we inmiddels echt uitgegroeid tot een gevestigde naam. Achter de schermen is een gedreven team van gepassioneerde medewerkers actief die u graag met hun deskundigheid van dienst is. Komt u ook eens langs in onze gevestigde showroom in Made. Graag gaan we met u om tafel, onder het genot van een vers gezette kop koffie, om uw wensen met u door te nemen!


Vraag een scherpe offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in een antieke marmeren schouw die wij aanbieden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. De Opkamer is telefonisch bereikbaar via (0)162-681522 en per e-mail: info@de-opkamer.nl.