Wat zijn hexagonale plavuizen?

Hexagonale plavuizen zijn zeshoekige plavuizen die ook wel 'honinggraat' genoemd! Een prachtige plavuis die je ook veel in het buitenland ziet. Deze plavuizen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De tegels zijn gebakken van klei en zeer gebruiksvriendelijk! 

Wilt u meer informatie over hexagonale tegels? Vraag naar de mogelijkheden en bel met De Opkamer: 0162 681522 of mail naar: info@de-opkamer.nl.


Aanschaf van plavuizen!

De Opkamer heeft naast de hexagonale plavuizen ook een grote voorraad van antieke boerenplavuizen. Bekijk ons assortiment op de website of klik op onderstaande link:


Plavuizen die ik elk interieur passen!

Waarom kiezen voor hexagonale plavuizen? We zetten de voordelen even op een rij.

  • Onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk
  • Een vloer die net even anders is
  • In diverse kleuren en soorten verkrijgbaar
  • Duurzaam en tijdloos
  • Geschikt voor vloerverwarming

Over De Opkamer

De Opkamer bestaat al sinds 2000. Wij zijn leverancier van antieke schouwen, natuursteen vloeren, terracotta plavuizen en bouwantiek. In onze branche zijn we inmiddels echt uitgegroeid tot een gevestigde naam. Achter de schermen is een gedreven team van gepassioneerde medewerkers actief die je graag met hun deskundigheid en ervaring van dienst zijn. Kom eens langs in onze sfeervolle showroom in Made. Graag bespreken we uw ideeën onder het genot van een vers kopje koffie!


Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze hexagonale plavuizen? Neem gerust contact op met ons voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0162 681522 of per email: info@de-opkamer.nl.