Restauratie antieke schouw

Het restaureren van antieke schouwen is een vak apart! Wil is bij ons degene die antieke schouwen restaureert daar waar nodig is. In zijn werkplaats heeft hij al het benodigde gereedschap om deze restauraties uit te voeren. Onlangs is deze antieke marmersteen schouw dusdanig gerestaureerd en terug gebracht in een goede staat dat wij deze schouw graag aan onze klanten willen laten zien. Wij zijn bijzonder trots op het eindresultaat nadat een schouw gerestaureerd is!

Wie zijn wij?

De Opkamer is opgericht in 2000 door Michel en Carola en is inmiddels een gevestigde naam binnen de branche waarin zij verkeren! Zoekt u een antieke schouw, een natuurstenen vloer, visgraat vloer of handgekapte schouw? Bij De Opkamer vindt u wat u zoekt. De deskundigheid, passie en gedrevenheid van Michel en Carola zorgen ervoor dat u met het juiste gevoel binnenkomt en ook weer naar buiten gaat! De gemoedelijke sfeer in de showroom zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt onder het genot van een bakje koffie. Zij nemen uitgebreid de tijd voor elke klant en zorgen ervoor dat de klanten naar alle tevredenheid geholpen worden.

Ons team

Ons kleine hechte team bestaat uit 8 kundige mensen. Doordat wij deze vakkundige mensen in dienst hebben, kunnen wij ervoor zorgen dat het gehele traject vanaf offerte stadium t/m levering van deur tot deur in eigen beheer blijft! Korte lijnen zorgen ervoor dat de communicatie sterk blijft en wij snel kunnen schakelen met de klant. Klanttevredenheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel! 

Ons team bestaat uit: 
Michel - Carola - Wil - Diana - Piotr - Raymond - Lars - Sjors