Oude eiken vloer geeft de ruimte sfeer

Niets is sfeervoller dan een eiken vloer in huis. Een prachtige vloer met een eigen verhaal die veel warmte en sfeer uitstraalt. Doordat de vloer van echt hout is, vergt hij maar weinig onderhoud. U kunt immers gemakkelijk zelf reinigen of laten bewerken. Wist u dat u deze antieke vloer geschikt is voor gebruik in combinatie met vloerverwarming? Kies voor een vloer met karakter van De Opkamer.

De Opkamer is hét adres voor oude bouwmaterialen

Bekijk onze collectie aan antieke eiken vloer en kies de vloer naar wens. U kunt onze collectie natuurlijk ook altijd bekijken in onze showroom. De koffie staat altijd voor u klaar.

Oude eiken vloer precies naar wens

Voor een oude eiken vloer moet u bij ons van De Opkamer wezen. Wij hebben door de jaren heen al vele oude eiken planken verzameld. We hebben immers een passie voor bouwantiek. Doordat de planken tot wel 30 cm breed zijn, geven ze iedere ruimte een exclusieve warmte uitstraling. Juist doordat de planken zo breed zijn, zijn de houtnerven goed zichtbaar. U brengt de invloed van de natuur terug in huis.

  • Passie voor bouwantiek
  • Een gevestigde naam in de branche
  • Deskundigheid en parate kennis
  • Breed assortiment met regelmatig nieuwe aanwinsten
  • De koffie staat altijd voor u klaar

Oude antieke eiken vloeren van geborsteld eiken

Wat dacht u van een oude eiken vloer van geborsteld eiken? Misschien wel de Residence of de Campagne. Of is de Authentique meer naar uw smaak? Van een eiken visgraat vloer tot aan Hongaarse punt en verouderde eiken planken. De vloeren uit onze collectie zijn gemaakt van geborsteld eiken en zijn geschikt voor vloerverwarming. Oude eiken vloer hebben namelijk een relatief lage warmte weerstand.

Passie voor bouwantiek

Wij, Michel en Carola van De Opkamer, hebben een passie voor bouwantiek. Dus ook voor eiken houten vloeren. Iedere 4 weken trekken we door Europa, op zoek naar prachtige authentieke bouwmaterialen. Onze harten gaan sneller kloppen van historische panden of restanten van de sloop. Oude houten vloerdelen, oude antieke Franse schouwen en oude marmer schouwmantels zijn onze specialiteit.

De koffie staat altijd voor u klaar!

Kies voor een oude eiken vloer van De Opkamer

Ziet u uzelf al lopen over uw eigen oude eiken vloer van oud hout? Begrijpelijk! Zo’n massief eiken antieke vloer geeft immers veel sfeer en is daarnaast ook nog eens geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Kom gerust eens langs in onze showroom in Made om de massieve eiken vloeren in het echt te aanschouwen. De koffie staat altijd voor u klaar.

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Of over de oude bouwmaterialen uit ons aanbod? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0162681522 of stuur een e-mail naar info@de-opkamer.nl. We helpen u graag verder.