Antieke Belgische hardstenen vloer gezocht?

Wil je een nieuwe vloer laten plaatsen in je woning? Zie je een vloer die van natuursteen gemaakt is wel zitten? Dan ben je bij De Opkamer op de goede plek beland. Wij zijn namelijk gespecialiseerde in antieke Belgische hardstenen vloeren. Onze zuiderburen noemen deze vloeren ook wel blauwsteen vloeren of arduin dallen. Het steen dat voor deze vloeren gebruik wordt zorgt voor een gesleten oppervlak dat diverse imperfecties bevat, alsmede een subtiele kleurschakering. Het verouderen van de tegels doen wij handmatig. De technieken die wij op het gesteente toepassen zorgen voor een authentieke en karaktervolle vloer.

Een antieke Belgische hardstenen vloer gezocht? De mooiste en meest authentieke natuursteen vloeren koopt u bij De Opkamer! Bekijk gelijk ons aanbod. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar (0)162-681522.


Breed assortiment aan hardstenen vloeren

Naast de antieke Belgische hardstenen vloer biedt De Opkamer ook diverse andere natuurstenen vloeren aan. In ons assortiment vind je onder meer de volgende vloeren:

Dit zijn allemaal exclusieve vloeren, die moeilijk verkrijgbaar zijn. Bij De Opkamer betaal je een zeer scherpe prijs per vierkante meter voor de vloeren. Wij demonteren de vloeren voorzichtig op de locatie waar we deze inkopen. De vloer wordt vervolgens getransporteerd naar onze werkplaats. Hier bikken we de vloer schoon en stockeren we deze op formaat.


Over De Opkamer

Bij De Opkamer ben je aan het juiste adres voor diverse natuurstenen vloeren, waaronder een antieke Belgische hardstenen vloer, maar ook antieke schouwen en ander bouwantiek. Wij zijn in 2000 opgericht en in bijna 20 jaar uitgegroeid tot een gevestigde naam in de branche waarin we actief zijn. Passie, gedrevenheid en deskundigheid is waar we voor staan. Zo hebben we door diverse landen in Europa rondgereisd op zoek naar de mooiste vloeren en schouwen. Kijk deze gerust bekijken in onze showroom in made! Graag helpen we je met je wensen en bespreken we deze onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.


Neem contact op voor meer informatie!

Zoek je een mooie antieke Belgische hardstenen vloer? De Opkamer levert je deze graag. Om de mogelijkheden te bespreken of een messcherpe offerte aan te vragen kun je vrijblijvend contact opnemen. Dat kan telefonisch via het volgende telefoonnummer: (0)162-681522. Of stuur een mailtje naar info@de-opkamer.nl, je ontvangt zo spoedig als mogelijk een bericht terug van ons.