BELGISCH HARDSTEEN VLOEREN

De Opkamer is gespecialiseerd in arduin vloeren van Belgisch hardsteen. In Belgie worden deze  vloeren ook vaak blauwsteen vloeren of arduin dallen genoemd.
De oude vloeren van blauwe steen kenmerken zich door een mooie subtiele kleurschakering en het gesleten oppervlak met talloze imperfecties.
De oude vloeren kunt u herkennen aan de dikte en randen. Vaak zijn de oude Belgisch hardsteen vloeren 6cm tot 8cm dik en zijn de randen schuin bekapt.

Vorige week hebben we een prachtig lot van topkwaliteit binnen gekregen voorraad. Het formaat van de oude blauwsteen dallen zijn 55cm x 55cm. In totaal 300m2 beschikbaar.


De Belgische hardsteen vloertegels kunnen we met verschillende technieken bewerken. De arduin vloeren kunnen we strak verzoeten of trommelen waardoor het oppervlak en de randen heel mooi verouderd worden.

De Opkamer is gespecialiseerd in de verouderde Belgisch hardsteen vloeren. Wij verouderen de arduin vloeren met de hand. Deze manueel verouderde blauwsteen vloeren geven we met verschillende afwerkingstechnieken een  exclusief karakter en unieke uitstraling.

We boucharderen, satineren, branden en frijnen de Belgisch hardstenen vloeren tot prachtige vloeren die een brok authenticiteit en karakter ademen.

We kunnen alle formaten vloeren leveren tot 100cm x 100cm. Op deze pagina ziet U onze vloeren van Belgisch hardsteen.