Antieke Belgische hardstenen vloer gezocht?

Wilt u een nieuwe vloer laten plaatsen in uw woning? Ziet u een vloer die van natuursteen gemaakt is wel zitten? Dan bent u bij De Opkamer op de juiste plaats. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in antieke Belgische hardstenen vloeren. Onze zuiderburen noemen deze vloeren ook wel blauwsteen vloeren of arduin dallen. De steen die voor deze vloeren gebruik wordt zorgt voor een gesleten oppervlak dat diverse imperfecties bevat, alsmede een subtiele kleurschakering. Het verouderen van de tegels doen wij handmatig. De technieken die wij op het gesteente toepassen zorgen voor een authentieke en karaktervolle vloer.

Een antieke Belgische hardstenen vloer gezocht? De mooiste en meest authentieke natuursteen vloeren koopt u bij De Opkamer! Bekijk gelijk ons aanbod. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar (0)162-681522 of te mailen naar: info@de-opkamer.nl.


Breed assortiment aan natuursteen vloeren

Naast de antieke Belgische hardstenen vloer biedt De Opkamer ook diverse andere natuurstenen vloeren aan. In ons assortiment vindt u onder meer de volgende vloeren:

Dit zijn allemaal exclusieve vloeren, die moeilijk verkrijgbaar zijn. Bij De Opkamer betaalt u een zeer scherpe prijs per vierkante meter voor de vloeren. Wij demonteren de vloeren voorzichtig op de locatie waar we deze inkopen. De vloer wordt vervolgens getransporteerd naar onze werkplaats. Hier bikken we de vloer schoon en stockeren we deze op formaat.


Over De Opkamer

Bij De Opkamer bent u aan het juiste adres voor diverse natuursteen vloeren, waaronder een antieke Belgische hardstenen vloer, maar ook voor antieke schouwen en ander bouwantiek bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in 2000 opgericht en in bijna 20 jaar uitgegroeid tot een gevestigde naam in de branche waarin we actief zijn. Passie, gedrevenheid en deskundigheid is waar we voor staan. Zo hebben we door diverse landen in Europa rondgereisd op zoek naar de mooiste vloeren en schouwen. Bekijk ons assortiment op onze website of kom eens langs in onze showroom in Made. Graag helpen wij u met uw wensen en bespreken we deze onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.


Neem contact op voor meer informatie!

Zoekt u een mooie antieke Belgische hardstenen vloer? De Opkamer levert u graag een vloer. Om de mogelijkheden te bespreken of een scherpe offerte aan te vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch via het volgende telefoonnummer: (0)162-681522 of mail ons: info@de-opkamer.nl. U ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.