Zoekt u Bourgondische Dallen?

Wilt u een woonkamer of keuken met een landelijke vloer en authentieke uitstraling? Kom dan langs bij De Opkamer. Wij hebben een ruime collectie met prachtige authentieke natuursteen vloeren, waaronder de Bourgondische Dallen. Deze natuursteensoort komt uit Frankrijk, uit de Franse streek Bourgogne en heeft een warme beige/bruin/grijs genuanceerde kleurstelling. Dit zorgt voor de juiste sfeer binnen uw woning! Bekijk ons aanbod op onze website, wij hebben een ruime keuze in deze prachtige authentieke vloeren!

Zoekt u naar een natuurstenen vloer uit ons assortiment? De Opkamer is u graag van dienst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 0162 681522 of mail naar: info@de-opkamer.nl.


Tijdloze, authentieke en exclusieve natuurstenen vloeren

Vroeger waren deze natuurstenen vloeren erg populair, voornamelijk in Frankrijk. Deze kwamen vaak voor in kloosters, kerken en kastelen. Bourgondische Dallen is een verzamelnaam voor Franse kalksteen. Deze vloeren zijn tijdloos, gaan levenslang mee en geven een authentieke uitstraling aan uw vloer waar u nooit op uitgekeken raakt. Wat opmerkelijk is aan deze vloer? Hij wordt door de jaren heen steeds mooier. Wij bieden u verschillende kalksteen vloeren aan, zie hieronder een greep uit ons assortiment. 

Antieke schouwen, oude natuursteen vloeren, Franse terracotta vloeren en oude bouwmaterialen zijn de specialiteit van De Opkamer.

Passend in ieder interieur

Waarom zou u kiezen voor een natuurstenen vloer? We zetten de voordelen voor je op een rij:

  • Onderhoudsarm
  • Vloer met een rijke historie en eigen verhaal
  • De vloer wordt door de jaren heen steeds mooier
  • In vele uitvoeringen verkrijgbaar
  • Ideaal voor vloerverwarming
  • Past binnen ieder interieur
  • Duurzaam en lange levensduur


Ideaal in combinatie met vloerverwarming

De grijze Bourgondische Dallen zijn te herkennen aan de dikte van de tegels. Ze zijn namelijk maar 2 centimeter dik, waardoor deze natuurstenen vloer ook erg geschikt is voor vloerverwarming. De dunne tegel geleidt de warmte immers goed! Natuursteen heeft de eigenschap om warmte goed te geleiden en vast te houden. Zo kan één van onze vloeren u zomaar 25% besparen op uw energierekening. U kunt nu gaan ervaren hoe aangenaam vloerverwarming van natuursteen tegels is. 

Onze passie voor antieke bouwmaterialen vindt u terug in onze sfeervolle showroom, ateliers en opslagloodsen waar we onze antieke schouwen en oude vloeren restaureren en opslaan.


Sinds 2000 dé specialist

De Opkamer bestaat al sinds 2000. Wij zijn een organisatie die antieke marmeren schouwen, natuursteen vloeren en ander bouwantiek levert. Prachtige eiken vloeren, natuursteen (zoals marmeren, hardstenen en Pietra Dei Medici) en terracotta vloeren. We hebben dan ook een passie voor oude vloeren, haardplaten en schouwen van marmer. In onze branche zijn we inmiddels echt uitgegroeid tot een gevestigde naam. Achter de schermen is een gedreven team van gepassioneerde medewerkers actief dat je graag met hun deskundigheid van dienst is. Kom ook eens langs in onze gevestigde showroom in Made. Graag gaan we met u om de tafel zitten, onder het genot van een verse kop koffie, om uw wensen met u door te nemen! Uw complete tevredenheid, dát is ons doel! Dankzij onze passie, deskundigheid en gedrevenheid hebben we al vele klanten naar volle tevredenheid verder kunnen helpen.

De deskundigheid, passie en gedrevenheid zorgen ervoor dat u met het juiste gevoel binnenkomt en ook weer naar buiten gaat


Kies voor één van onze natuurstenen vloeren!

Bent u geïnteresseerd in één van de prachtige warme natuurstenen vloeren die u in ons assortiment aantreft? Kijk gerust eens rond op onze website en vraag een offerte aan! Zo passen de grijze Bourgondische Dallen werkelijk in ieder interieur, dus iedereen vindt bij ons wel een vloer naar wens. Wilt u meer weten over de oude kerkdallen of wenst u deskundig advies van één van onze specialisten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze realisaties! We zijn op werkdagen en zaterdagen telefonisch bereikbaar via 0162681522 of per e-mail: info@de-opkamer.nl. We staan u graag te woord!