Oude metselstenen voor een oude look

Ben je bezig met een verbouwing, of heb je een passie voor bouwantiek? Of misschien ben architect en zoek je naar oude metselstenen voor de restauratie van een monumentaal pand. Deze antieke bouwmaterialen voor een oude look vind je in het assortiment van De Opkamer. Geef de woning extra sfeer en identiteit en kies voor deze oude stenen met ieders hun eigen geschiedenis!

Bij De Opkamer vindt u altijd wat u zoekt

Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop en ervaar wat deze antieke look kan betekenen voor het pand. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. We helpen graag bij het realiseren van een oude look!

Oude bouwmaterialen voor sfeer en identiteit

Oude bouwmaterialen zijn onze specialiteit. Van oude natuurstenen vloeren tot aan antieke schouwen en natuurlijk oude metselstenen. Dit zijn oude materialen waarmee huizen in het verleden zijn gebouwd. Deze stenen teruggevonden tijdens de sloop van een boerderij of oud grachtenpand.

Van oude waalstenen tot aan rijnstenen. Deze stenen zoeken wij allemaal speciaal voor je uit, waarna we ze compleet oppoetsen. Klaar voor gebruik tijdens de restauratie van een kerk, boerderij of voor je nieuwbouw huis! Je verwerkt een stuk geschiedenis in je huis en zorgt voor sfeer en identiteit.

Oude stenen verschillen in formaat

Oude stenen hebben een ander formaat dan de baksteen die iedereen wel kent. Ze zijn namelijk in allerlei afmetingen en soorten te verkrijgen. Misschien heb je interesse in oude Belgische steentjes, grijze ijsselsteentjes of oude handvorm ijsselstenen. De meeste steentjes verschillen allemaal in formaat, doordat ze vroeger met de hand gevormd werden.

Dit verschil in maat zorgt voor extra authenticiteit en sfeer! Dat effect bereik je niet met een nieuwe steen. Wil je meer weten over de verschillende afmetingen en soorten stenen? Neem gerust contact met ons op!

Klanttevredenheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel!

Van restpartijen en antieke bouwmaterialen tot aan een passie voor antiek

Wij van De Opkamer hebben een grote passie voor antieke bouwmaterialen. En dat merk je! Zo geven we je graag deskundig advies en vind je in ons assortiment allerlei antieke bouwmaterialen. Van oude troggen tot aan tuinornamenten of een oude wasbak. Bij ons ben je gegarandeerd van:

  • Passie voor bouwantiek
  • Een gevestigde naam in de branche
  • Deskundigheid en parate kennis
  • Breed assortiment met regelmatig nieuwe aanwinsten
  • Er staat altijd een vers bakje koffie voor je klaar!
De gemoedelijke sfeer in de showroom zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt onder het genot van een bakje koffie.

Ga voor een oude look!

Wil je je huis een oude look geven? Kies dan voor een open haard met oude metselstenen. Maar je kunt er natuurlijk mee doen wat je wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wat je ook doet: de antieke bouwmaterialen uit ons assortiment brengen meer sfeer en identiteit. Je brengt immers een stukje geschiedenis mee naar huis!

Wil je meer weten over de producten uit ons assortiment? Of heb je een andere vraag, bijvoorbeeld over de levering? Neem contact met ons op. Bel naar 0162681522 of mail ons gerust zodat we je verder kunnen helpen. Of breng een bezoekje aan onze sfeervolle showroom. Wij zijn De Opkamer: hét adres voor antieke bouwmaterialen.