Nederland en Belgiƫ

Leveringen binnen NL houden wij zoveel mogelijk zelf in de hand. Wij hebben een eigen vrachtwagen die zorgt dat wij door heel NL zendingen kunnen leveren. Ook hebben wij goede transportpartners die ons hierbij helpen. Samen met deze mensen zorgen wij ervoor dat leveringen altijd van te voren aangemeld worden bij onze klanten. Het verpakken van tegelvloeren gebeurt zorgvuldig dmv palletwrapping zodat ze niet kunnen gaan schuiven. Onze antieke schouwen worden vervoerd in op maat gemaakte kisten voorzien van de nodige materialen zodat ze stevig vastzitten in de kist.

Export binnen Europa

Veel klanten die via onze website een schouw of vloer bestellen wonen in het buitenland. Wij verzorgen op jaarbasis behoorlijk veel transporten naar o.a. Oostenrijk, Duitsland, Zweden, UK, Frankrijk en België. De producten die wij leveren worden door ons met 'care' behandeld, dus het is erg belangrijk dat ze zowel goed vervoerd als goed verpakt zijn. Hier besteden wij veel aandacht aan.

Export wereldwijd

Wij hebben veel leveringen overzee, met name voor Australië en de USA. Deze gaan altijd per boot. Hierbij is het belangrijk dat de documenten voor export in orde zijn. Hiervoor hebben wij betrouwbare en goede partners gevonden die de export en douane documenten helemaal in orde maken. Zodra het transport bij ons gereed staat, bellen wij met de transporteur en wordt het transport opgehaald met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen rijdt rechtstreeks naar Rotterdam, waarna het tranport op een zeecontainer gaat naar de desbetreffende bestemming.