Op zoek naar parfeuilles?

Wat zijn parfeuilles? Parfeuilles zijn antieke rechthoekige terracotta plavuizen uit Frankrijk. De langwerpige terracotta vloertegels zijn typisch voor het zuiden van Frankrijk. We kunnen deze oude parfeuilles in diverse kleuren leveren. Wij zelf zijn erg gecharmeerd van blanch et jaune tinten in een gele/witte/beige kleurschakering. Nét even anders door het formaat en kleurstelling. Een hele mooie terracotta plavuis die een rustige uitstraling geeft aan uw vloer. 

Wilt u meer informatie ver parfeuilles? Vraag naar de mogelijkheden en bel met De Opkamer: 0162 681522 of mail naar: info@de-opkamer.nl.


Aanschaf van parfeuilles!

De Opkamer heeft parfeuilles beperkt op voorraad. Wij rijden regelmatig naar Frankrijk op zoek naar mooie partijen antieke terracotta parfeuilles. Nadat we ze uit Frankrijk hebben gehaald, worden ze in ons magazijn schoongebikt en verpakt in kisten. 


Voordelen van parfeuilles:

  • Net even anders door het formaat
  • Nostalgische uitstraling
  • Tijdloos
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Warme kleurschakering

Over De Opkamer

Bij De Opkamer bent u aan het juiste adres voor diverse terracotta vloeren, waaronder parfeuilles, maar ook voor natuursteen vloeren, handgekapte schouwen, antieke schouwen en ander bouwantiek bent u bij De Opkamer aan het juiste adres. Wij zijn in 2000 opgericht en in bijna 20 jaar uitgegroeid tot een gevestigde naam in de branche waarin we actief zijn. Passie, gedrevenheid en deskundigheid is waar we voor staan. Zo hebben we door diverse landen in Europa rondgereisd op zoek naar de mooiste vloeren en schouwen. Kijk deze gerust bekijken in onze showroom in made! Graag helpen we je met je wensen en bespreken we deze onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.


Neem contact op voor meer informatie!
Zoek je een mooie antieke Belgische hardstenen vloer? De Opkamer levert je deze graag. Om de mogelijkheden te bespreken of een messcherpe offerte aan te vragen kun je vrijblijvend contact opnemen. Dat kan telefonisch via het volgende telefoonnummer: (0)162-681522. Of stuur een mailtje naar info@de-opkamer.nl, je ontvangt zo spoedig als mogelijk een bericht terug van ons.