U zoekt een Italiaanse natuurstenen vloer?

Voor welke natuurstenen vloer gaat u kiezen? De Opkamer biedt u een aantal natuurstenen vloeren aan die authentiek zijn, karakter hebben en tijdloos zijn. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in antieke natuursteen vloeren. Deze Italiaanse travertin vloer hebben wij in diverse soorten en maten. De kleurstelling geeft een warme sfeer aan uw vloer en zorgt ervoor dat uw vloer jarenlang meegaat. Italiaans travertin is een prachtige natuursteen vloer die zorgt voor exclusiviteit en kwaliteit!

Een Travertin vloer gezocht? De mooiste en meest authentieke natuursteen vloeren koopt u bij De Opkamer! Bekijk gelijk ons aanbod. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar (0)162-681522 of te mailen naar: info@de-opkamer.nl.


Breed assortiment aan hardstenen vloeren

Naast Italiaanse travertin vloeren biedt De Opkamer ook diverse andere natuurstenen vloeren aan. In ons assortiment vindt u onder meer de volgende vloeren:

Dit zijn allemaal exclusieve vloeren, die moeilijk verkrijgbaar zijn. Bij De Opkamer betaal je een zeer scherpe prijs per vierkante meter voor de vloeren. 


Over De Opkamer

Bij De Opkamer bent u aan het juiste adres voor diverse natuurstenen vloeren, maar ook voor antieke schouwen en ander bouwantiek bent u op de juiste plaats. Wij zijn in 2000 opgericht en in bijna 20 jaar uitgegroeid tot een gevestigde naam in de branche waarin we actief zijn. Passie, gedrevenheid en deskundigheid is waar we voor staan. Zo hebben we door diverse landen in Europa rondgereisd op zoek naar de mooiste vloeren en schouwen. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze sfeervolle showroom in made! Hier vindt u al onze natuursteen vloeren, maar ook onze handgekapte schouwen staan hier opgesteld. In onze loods hebben we al onze antieke schouwen opgesteld staan! Laat u verrassen en rondleiden door onze mensen! Graag helpen we u met uw wensen en bespreken we deze onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.


Neem contact op voor meer informatie!

Zoekt u een mooie Italiaanse natuursteen travertin vloer? De Opkamer levert deze vloer graag. Om de mogelijkheden te bespreken of een messcherpe offerte aan te vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen. Dat kan telefonisch via het volgende telefoonnummer: (0)162-681522, of stuur ons een mailtje: info@de-opkamer.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een bericht terug.