Italiaanse Travertin vloeren

De Italiaanse Travertin vloeren geven iedere ruimte een karakteristieke sfeer. Voor deze prachtige vloer ben je van harte welkom bij De Opkamer. Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in bouwantiek, Bourgondische Dallen en nog veel antieke bouwmaterialen. Deze passie vind je terug op onze website, in de showroom en in ateliers en opslagloodsen. Neem gerust een kijkje tussen ons aanbod.

Klanttevredenheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel

Ben je op zoek naar een prachtige authentieke Italiaanse vloer die veel sfeer en warmte geeft? Die vind je in ons assortiment. Neem contact met ons op of kom gerust eens langs in de showroom. De koffie staat altijd voor je klaar.

Travertin vloeren

Travertin vloeren bestaan uit een poreus kalksteen en wordt ook wel Travertijn genoemd. Dit gesteente is gevormd door de neerslag van kalk uit met kalk oververzadigd water. Maar ook door beestjes, bladeren en takjes die in het water vallen en verteren. Deze zijn door de jaren heen veranderd in hard gesteente. Het gesteente is zeer populair.

Wist je bijvoorbeeld dat Travertin gebruikt is voor de bouw van het Colloseum? Ook de welbekende Franse Sacré-Cœur bestaat volledig uit dit materiaal.

Bij ons van De Opkamer geniet je van:

 • Passie voor bouwantiek
 • Een gevestigde naam in de branche
 • Deskundigheid en parate kennis
 • Breed assortiment met regelmatig nieuwe aanwinsten
 • Er staat altijd een vers bakje koffie voor je klaar!
Kom een keer langs in onze prachtige showroom of bezoek één van onze opslagloodsen. Verwonder je over alle mooie vloeren en schouwen die we op voorraad hebben.

Verscheidenheid aan natuurstenen vloeren

In ons assortiment vind je een verscheidenheid aan Italiaanse Travertin vloeren in een prachtige beige genuanceerde kleur. Heb je een voorkeur voor de Italiaanse natuurstenen Trentino, of toch voor de Travertin L’Authentico? Diverse maatvoeringen zijn mogelijk. We zorgen er graag voor dat de vloer perfect in de ruimte past en de sfeer geeft die je wenst.

Voegen

Wanneer de Travernin vloer gelegd wordt, worden de oorspronkelijke gaatjes in de vloer gevuld met voegmortel. Door de werking van het huis of het pand, bestaat de kans dat de voegen deels of geheel ontbreken. Deze ontbrekende delen kun je laten herstellen door een professional. Zodoende is de vloer weer een geheel en is het plaatje helemaal af. Een vloer met een zeer rustige en fijne uitstraling.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor elke klant en zorgen ervoor dat de klanten naar alle tevredenheid geholpen worden

Onderhoud ter bescherming van de vloer

Onderhoud is voor iedere vloer van groot belang. Dus ook voor Travertin vloeren. Om de vloer zo goed mogelijk te beschermen, kun je hem het best impregneren. Dit kun je zien als het aanbrengen van een beschermlaag op de vloer. Hierdoor trekken olie, vet, vocht en vuil minder makkelijk in de vloer. Dit maakt het opruimen van viezigheid een stuk gemakkelijker.

Passie, gedrevenheid en deskundigheid

Bij De Opkamer ben je aan het juiste adres voor diverse Travertin vloeren. Maar ook voor antieke schouwen en ander bouwantiek ben je op de juiste plaats. Wij zijn in 2000 opgericht en in bijna 20 jaar uitgegroeid tot een gevestigde naam in de branche waarin we actief zijn. Passie, gedrevenheid en deskundigheid is waar we voor staan.

Showroom in Made

Zo hebben we door diverse landen in Europa rondgereisd op zoek naar de mooiste vloeren en schouwen. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze sfeervolle showroom in Made! Hier vind je al onze natuursteen vloeren. Maar ook onze handgekapte schouwen staan hier opgesteld. In onze loods hebben we al onze antieke schouwen opgesteld staan! Daar mag je gerust eens komen kijken, indien gewenst.

Laat je verrassen en rondleiden door onze mensen! Graag helpen we je met je wensen en bespreken we deze onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Breed assortiment een natuurstenen vloeren

Naast Italiaanse travertin vloeren biedt De Opkamer ook diverse andere natuurstenen vloeren aan. In ons assortiment vind je onder meer de volgende vloeren:

 • Bourgondische Dallen
 • Belgisch Hardstenen vloer
 • Italiaanse Travertin
 • Oude Kerkdallen
 • Oude Marmer Vloeren
 • Oude Blauwsteen Dallen
 • Oude Bourgondische Dallen
Doordat wij deze vakkundige mensen in dienst hebben, kunnen wij ervoor zorgen dat het gehele traject vanaf offerte stadium t/m levering van deur tot deur in eigen beheer blijft!

Kies voor een natuurstenen Travertin vloer

Zoek je een mooie Italiaanse natuursteen travertin vloer? De Opkamer levert deze zoetwaterkalksteen vloer met zeer karakteristieke gaatjes graag. Kom gerust eens langs in onze showroom in Made zodat je de Travertin vloeren in het echt kunt bewonderen. Ze zijn in het echt nog veel mooier!

Om de mogelijkheden te bespreken of een messcherpe offerte aan te vragen kun je vrijblijvend contact opnemen. Dat kan telefonisch via het volgende telefoonnummer: 016 268 1522, of stuur ons een mailtje: info@de-opkamer.nl. Je ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een bericht terug.