Zoekt u een antieke trog?

Regelmatig gaan wij op pad in Europa en dan met name Frankrijk om te zoeken naar bouwantiek! Oude natuursteen troggen en belgische hardstenen wasbakken zijn prachtig om te verwerken in de tuin of als meubelstuk voor de badkamer. Een trog werd vroeger vaak gebruikt als voederbak. Wij hebben diverse soorten en maten van antieke troggen op voorraad in zowel Franse kalksteen als Belgisch hardsteen.

Wilt u een antieke trog aanschaffen? Wij zijn u graag van dienst. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u bellen naar De Opkamer: (0162) 681522. Vraag ook gerust een offerte aan!


Een antieke trog kopen?

Wie van landelijke en stoere producten houdt is van harte welkom om onze showroom en opslagloods te bezoeken. Wij hebben regelmatig nieuwe aanwinsten van oude troggen, wasbakken, hardstenen trapdelen of tuinornamenten!
Bekijk hieronder onze pagina 'bouwantiek':


Over De Opkamer

De Opkamer bestaat al sinds 2000. Wij zijn leverancier van antieke schouwen, natuursteen vloeren en ander bouwantiek. In onze branche zijn we inmiddels echt uitgegroeid tot een gevestigde naam. Achter de schermen is een gedreven team van gepassioneerde medewerkers actief die je graag met hun deskundigheid van dienst zijn. Kom ook eens langs in onze showroom in Made. Graag bespreken wij uw ideeën onder het genot van een vers bakje koffie!