Zoekt u een handgekapte schouw?

Wilt u sfeer en warmte in uw woonkamer? Denk dan eens aan een kalkstenen schouw die op elk gewenst formaat gemaakt kan worden. Bij De Opkamer bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij bieden een mooie collectie handgekapte schouwen aan in diverse stijlen en soorten. Zoekt u een schouw in stijl van Louis XV of liever in Campagnarde stijl of toch iets moderner? Bekijk ons ruime aanbod op onze website! Hier staan al onze handgekapte schouwen op. Indien u interesse heeft in een bepaalde schouw kunnen wij bij u thuis langskomen om de technische aspecten voor de plaatsing van de schouw te bekijken. Hier kunnen we u vervolgens over adviseren.

Zoekt u een schouw die op elk gewenst formaat gemaakt kan worden? Wij zijn u graag van dienst. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u bellen naar De Opkamer: (0)162-681522 of mail naar: info@de-opkamer.nl. Vraag ook gerust een scherpe offerte aan!


Een voor u op maat gemaakte schouw kopen!

Vroeger werden woningen vooral verwarmd door middel van een open haard. Vandaag de dag is een handgekapte schouw of antieke schouw iets wat voor meer gezelligheid en sfeer in een ruimte zorgt. De Opkamer biedt diverse schouwen aan:

De schouwen werden vroeger vaak gemaakt van steen die in de omgeving verkrijgbaar was. Zeker kalksteen was een veel gebruikte natuursteen. De Opkamer biedt schouwen in verschillende stijlen aan, van Louis XV stijl tot Campagnarde of Versailles. Al deze handgekapte schouwen geven bijzonder veel sfeer en warmte binnen een interieur.


Over De Opkamer

De Opkamer bestaat al sinds 2000. Wij zijn leverancier van handgekapte mantels, antieke schouwen, natuursteen vloeren en ander bouwantiek. In onze branche zijn we inmiddels echt uitgegroeid tot een gevestigde naam. Achter de schermen is een gedreven team van gepassioneerde medewerkers actief die je graag met hun deskundigheid van dienst zijn. Kom ook eens langs in onze in Made gevestigde showroom. Graag bespreken we uw ideeën onder het genot van een vers bakje koffie!


Vraag een scherpe offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in een handgekapte schouw die wij aanbieden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. De Opkamer is telefonisch bereikbaar via (0)162-681522 of per e-mail: info@de-opkamer.nl.