Op zoek naar oude gesmoorde estrikken?

Oude gesmoorde estrikken zijn de specialiteit van De Opkamer. Deze estrikken of oude plavuizen geven een prachtige authentieke en karaktervolle uitstraling aan uw vloer. De natuurlijke uitstraling en kleuren die deze plavuizen hebben zorgen ervoor dat deze vloer tijdloos is en u raakt er nooit op uitgekeken. 

Op zoek naar oude plavuizen met een natuurlijke uitstraling? De mooiste en meest authentieke plavuizen koopt u bij De Opkamer! Kijk maar eens op onze website naar onze collectie gesmoorde estrikken. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met +31 (0)162 681522 of mailen naar: info@de-opkamer.nl.


Gesmoorde estrikken aanschaffen!

De Opkamer heeft een beperkte voorraad van deze gesmoorden estrikken, omdat het vinden van mooie partijen gesmoorde plavuizen ieder jaar weer lastig is! We rijden heel Nederland en België rond om de mooiste partijen blauwgesmoorde estrikken op te kopen bij boeren die hun boerderij gaan renoveren of slopen. Vervolgens transporteren we de oude estriken naar onze loodsen waar we de grijze estrikken schoonbikken en sorteren op formaat. Naast gesmoorde estrikken biedt De Opkamer ook een ruim assortiment aan van:


Voordelen van oude plavuizen:

  • Vloer met karakter
  • Gebruiksvriendelijk
  • Tijdloos
  • Landelijke uitstraling
  • In diverse soorten en maten leverbaar

Over De Opkamer

De Opkamer bestaat al sinds 2000. Wij zijn leverancier van antieke schouwen, natuursteen vloeren, terracotta plavuizen en bouwantiek. In onze branche zijn we inmiddels echt uitgegroeid tot een gevestigde naam. Achter de schermen is een gedreven team van gepassioneerde medewerkers actief die je graag met hun deskundigheid en ervaring van dienst zijn. Kom eens langs in onze sfeervolle showroom in Made. Graag bespreken we uw ideeën onder het genot van een vers kopje koffie!


Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze gesmoorde estrikken? Neem gerust contact op met ons voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0162 681522 of per email: info@de-opkamer.nl.