Onze showroom

Graag willen we u mee laten kijken in onze sfeervolle showroom! Wij hebben een ruim assortiment aan antieke schouwen, handgekapte schouwen, natuursteen vloeren en eiken vloeren. Deze foto's geven u een impressie en indruk van wat wij te bieden hebben. Kom gerust eens langs bij ons. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we uw ideeën bespreken!

Opening Opslagloods

Wij willen u graag een kijkje geven in onze nieuwe loods zodat u een goede indruk krijgt van onze opslagcapaciteiten en producten. Onze ruime loods heeft maarliefst een oppervlakte van 2.600 m2. Hier slaan wij al onze voorraadproducten op zoals antieke schouwen, natuursteen vloeren en terracotta vloeren. Ook bieden wij de service aan onze klanten om producten op te slaan totdat deze uitgeleverd moeten worden. Tevens hebben wij een ruime voorraad oude ijsselsteentjes. Deze staan op ons buitenterrein en kunt u op afspraak bekijken.

Restauratie antieke schouw

Het restaureren van antieke schouwen is een vak apart! Wil is bij ons degene die antieke schouwen restaureert daar waar nodig is. In zijn werkplaats heeft hij al het benodigde gereedschap om deze restauraties uit te voeren. Onlangs is deze antieke marmersteen schouw dusdanig gerestaureerd en terug gebracht in een goede staat dat wij deze schouw graag aan onze klanten willen laten zien. Wij zijn bijzonder trots op het eindresultaat nadat een schouw gerestaureerd is!

Export naar Spanje

Onlangs hebben wij 200 m2 antieke bourgondische dallen geëxporteerd naar Spanje. Wij hebben vaste vervoerders die voor ons transport wereldwijd verzorgen. Hierbij een reportage van de ongesealde kisten t/m laden in de vrachtwagen en klaar voor shipment.

Boomse klompjes

Recent hebben wij een prachtige partij boomse klompjes weten te bemachtigen, ongeveer 10.000 stuks! Deze unieke handgevormde klompjes hebben een formaat van 14,5 x 3,5 cm en zijn grijs gesmoord. Boomse klompjes worden ook wel schouwklompjes genoemd. Het zijn vuurvaste steentjes en worden vaak gebruikt voor metselwerk binnen een schouw. Het is een exclusief en authentiek steentje dat erg mooi tot z'n recht komt bij welke vorm van metselwerk dan ook!