Oude Bourgondische dallen

Wij hebben een prachtige partij oude grijze Bourgondische dallen uit Frankrijk op voorraad. Deze bourgondische dallen kenmerken zich door een prachtige kleurschakering en het gesleten oppervlak met talloze imperfecties. De dikte van deze tegels is 3 cm. Een vloer met karakter en authentieke uitstraling!

Antieke blauwsteen dallen

Onlangs is uit recuperatie een schitterende partij antieke Doornikse blauwsteen dallen vrijgekomen! Dit zijn unieke dallen door hun imperfections en grijs-blauwe kleurschakering. In Belgie worden deze antieke vloeren vaak oude blauwsteen vloeren of oude arduin dallen genoemd. De originele diktes van deze tegels zijn ongeveer 10 cm tot 15 cm dik, maar wij kunnen ze terugzagen naar 2-3 cm.

Onze showroom

Graag willen we u mee laten kijken in onze sfeervolle showroom! Wij hebben een ruim assortiment aan antieke schouwen, handgekapte schouwen, natuursteen vloeren en eiken vloeren. Deze foto's geven u een impressie en indruk van wat wij te bieden hebben. Kom gerust eens langs bij ons. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we uw ideeën bespreken!

Opening Opslagloods

Wij willen u graag een kijkje geven in onze nieuwe loods zodat u een goede indruk krijgt van onze opslagcapaciteiten en producten. Onze ruime loods heeft maarliefst een oppervlakte van 2.600 m2. Hier slaan wij al onze voorraadproducten op zoals antieke schouwen, natuursteen vloeren en terracotta vloeren. Ook bieden wij de service aan onze klanten om producten op te slaan totdat deze uitgeleverd moeten worden. Tevens hebben wij een ruime voorraad oude ijsselsteentjes. Deze staan op ons buitenterrein en kunt u op afspraak bekijken.

Restauratie antieke schouw

Het restaureren van antieke schouwen is een vak apart! Wil is bij ons degene die antieke schouwen restaureert daar waar nodig is. In zijn werkplaats heeft hij al het benodigde gereedschap om deze restauraties uit te voeren. Onlangs is deze antieke marmersteen schouw dusdanig gerestaureerd en terug gebracht in een goede staat dat wij deze schouw graag aan onze klanten willen laten zien. Wij zijn bijzonder trots op het eindresultaat nadat een schouw gerestaureerd is!