Zoekt u een Antieke Schouw?

Wilt u sfeer en warmte in uw woonkamer? Denk dan eens aan een antieke schouw van kalksteen. 
Bij De Opkamer bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij bieden een mooie verzameling van oude Franse schouwen aan. Deze zijn afkomstig uit diverse Europese landen. Zo maken we iedere maand een rondreis door landen als Frankrijk, Italië en België, waar we de mooiste kalkstenen open haarden verzamelen. Inmiddels kunnen we u een prachtige collectie van verschillende soorten antieke schouwen aanbieden. Van schouwen in de stijl van Louis XV t/m Pompadour. Bekijk ons ruime aanbod op onze website! Indien u interesse heeft in een bepaalde schouw kunnen wij bij u thuis langskomen om de technische aspecten voor de plaatsing van de schouw te bekijken. Hier kunnen we u vervolgens over adviseren.

Zoekt u een antieke schouw? Wij zijn u graag van dienst. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u bellen naar De Opkamer: (0)162-681522. Vraag ook gerust een scherpe offerte aan!


Een antieke schouw kopen!

Vroeger werden woningen vooral verwarmd door middel van een open haard. Sommige huizen sierden deze haard op met een mooie schouw. Vandaag de dag is de antieke schouw iets dat voor meer gezelligheid en sfeer in een ruimte zorgt. De Opkamer biedt diverse schouwen aan:

De schouwen werden vroeger vaak gemaakt van steen dat in de omgeving verkrijgbaar was. Zeker kalksteen was een veel gebruikte natuursteen. De Opkamer biedt schouwen in verschillende stijlen aan, van Gotische stijlen tot een Renaissance stijl of eind 18e-eeuwse stijl. Al deze schouwen stralen echte authenticiteit aan en voegen bijzonder veel sfeer toe aan een ruimte.


Over De Opkamer

De Opkamer bestaat al sinds 2000. Wij zijn leverancier van antieke schouwen, natuursteen vloeren en ander bouwantiek. In onze branche zijn we inmiddels echt uitgegroeid tot een gevestigde naam. Achter de schermen is een gedreven team van gepassioneerde medewerkers actief die je graag met hun deskundigheid van dienst is. Kom ook eens langs in onze in Made gevestigde showroom. Graag bespreken we uw ideeën onder het genot van een vers bakje koffie!

Ben je geïnteresseerd in een antieke schouw die wij aanbieden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. De Opkamer is telefonisch bereikbaar via (0)162-681522 of per e-mail: info@de-opkamer.nl.