Project Beek en Donk

Bij deze schitterende gerenoveerde woning hebben wij diverse vloeren gelegd. In de hal ligt de verouderde belgisch hardstenen vloer 'La Bourse' en in de keuken ligt de belgisch hardstenen vloer 'Authentique'. Twee vloeren van belgisch hardsteen, maar met een compleet andere uitstraling. In de woonkamer hebben wij ook nog een sfeervolle grijze marmersteen schouw geplaatst.

Project Made

Bij deze boerderij hebben wij de belgisch gezoete hardstenen vloer over de gehele verdieping gelegd. De vloer zorgt voor rust en eenheid en heeft een prachtige authentieke uitstraling. Deze vloer is verkrijgbaar in diverse soorten en formaten.

Project Rijkevorsel (B)

In maart 2018 heb ik foto's mogen maken van een prachtige hoeve in Rijkevorsel - België, waarvan de steentjes aan de buitenkant gesementeerd zijn. Bij deze hoeve hebben wij een antieke schouw geplaatst in de woonkamer, bourgondische dallen gelegd in de keuken, hal, kantoor en badkamer en onze prachtige authentieke vloer uit de L'authentique serie geplaatst in de woonkamer en bovenverdieping. 

De prachtige keuken komt van Tinello!

Project Lekkerkerk

Deze boerderij is prachtig verbouwd. Dit leuke gezin uit Lekkerkerk heeft de landelijke stijl in elk detail doorgetrokken! Wij hebben voor dit mooie project twee schitterende vloeren mogen leveren. In de prachtige keuken van Tinello hebben wij onze Belgisch hardstenen vloer La Bourse gelegd en in de woonkamer, hal en bijkeuken hebben wij onze verouderde eiken plankenvloer L' Authentique gelegd.

De prachtige keuken komt van Tinello!

Kalmthout (B)

Voor deze authentieke hoeve wilde de klant bijpassende oude materialen. In samenspraak zijn wij uitgekomen op onze verouderde eiken vloer L' Authentique, twee sobere Franse antieke schouwen en oude grijs oude grijs gesmoorde estrikken die helemaal bij de stijl van het huis passen. Wij hebben de houten vloeren op de gehele benedenverdieping en boven gelegd. In de badkamer hebben ze gekozen voor grijze bourgondische dallenEen prachtig geheel!