Kalmthout (B)

Voor deze authentieke hoeve wilde de klant bijpassende oude materialen. In samenspraak zijn wij uitgekomen op onze verouderde eiken vloer L' Authentique, twee sobere Franse antieke schouwen en oude grijs oude grijs gesmoorde estrikken die helemaal bij de stijl van het huis passen. Wij hebben de houten vloeren op de gehele benedenverdieping en boven gelegd. In de badkamer hebben ze gekozen voor grijze bourgondische dallenEen prachtig geheel!

Project Lekkerkerk

Deze boerderij is prachtig verbouwd. Dit leuke gezin uit Lekkerkerk heeft de landelijke stijl in elk detail doorgetrokken! Wij hebben voor dit mooie project twee schitterende vloeren mogen leveren. In de prachtige keuken van Tinello hebben wij onze Belgisch hardstenen vloer La Bourse gelegd en in de woonkamer, hal en bijkeuken hebben wij onze verouderde eiken plankenvloer L' Authentique gelegd.

Project Zuid-Holland

Bij dit prachtige penthouse in Reeuwijk hebben wij over de gehele ruimte bourgondische dallen bourgondische dallen geplaatst. De zeer smaakvolle inrichting en sfeer maakt dat deze vloer hier uitstekend bij past! Deze natuursteen vloer komt goed tot zijn recht in alle ruimtes van het penthouse. Wij hebben de vloer gelegd in de woonkamer, keuken, hal en slaapkamer.

Project Made (2)

Bij deze woning hebben wij prachtige Bourgondische Dallen gelegd. Deze komen zeer goed tot hun recht in combinatie met de mooie warme landelijke inrichting en kleuren! Een warme kleurschakering en verschillende formaten zorgen ervoor dat deze vloer zeer sfeervol is en ook heel gebruiksvriendelijk!

Project Made (1)

Deze boerderij in Made is in 2014 geleden gebouwd en is landelijk ingericht. De prachtige handgekapte schouw 'Paris' komt hier heel goed tot z'n recht in combinatie met het lichte bankstel en houtwerk. Alle handgekapte schouwen kunnen bij ons op maat gemaakt worden!