Kalmthout (B)

Voor deze authentieke hoeve wilde de klant bijpassende oude materialen. In samenspraak zijn wij uitgekomen op onze verouderde eiken vloer L' Authentique, twee sobere Franse antieke schouwen en oude grijs gemoorde plavuizen die helemaal bij de stijl van het huis passen. Wij hebben de houten vloeren op de gehele benedenverdieping en boven gelegd. In de badkamer hebben ze gekozen voor grijze Bourgondische dallen. Een prachtig geheel!

Project Lekkerkerk

Deze boerderij is prachtig verbouwd. Dit leuke gezin uit Lekkerkerk heeft de landelijke stijl in elk detail doorgetrokken! Wij hebben voor dit mooie project twee schitterende vloeren mogen leveren. In de prachtige keuken van Tinello hebben wij onze Belgisch hardstenen vloer La Bourse gelegd en in de woonkamer, hal en bijkeuken hebben wij onze verouderde eiken plankenvloer L' Authentique  gelegd.

Project Zuid-Holland

Bij dit prachtige penthouse in Reeuwijk hebben wij over de gehele ruimte bourgondische dallen geplaatst. De zeer smaakvolle inrichting en sfeer maakt dat deze vloer hier uitstekend bij past! Deze natuursteen vloer komt goed tot zijn recht in alle ruimtes van het penthouse. Wij hebben de vloer gelegd in de woonkamer, keuken, hal en slaapkamer.

Oud-Turnhout (B)

Bij deze schitterende villa in Belgie hebben we 2 prachtige antieke kasteelschouwen mogen leveren. In de keuken hebben we onze blauwsteen vloer L' Authentique in een heel mooi wildverband geplaatst.
In de woonkamer onze verouderde eiken vloer Campagnarde.
In de hal, wellness, wijnkelder hebben we Bourgondische dallen gelegd.

Oudenburg (B)

Dit project hebben we samen met binnenhuisarchitecte Nancy Van Ryckeghem van Timeless Living mogen realiseen. In de keuken hebben we oude grijs gesmoorde terracotta plavuizen geplaatst in een wildverband. De oude terracotta vloer kenmerkt zich door een prachtig pallet van warme grijs-bruine kleurtinten.
Vraag een offerte aan voor deze oude terracotta vloer.