Project Mallorca

Bij dit schitterende project op Mallorca hebben wij de antieke Franse bourgondische dallen geleverd. Deze dallen hebben een oorspronkelijke dikte van 10-15 cm en hebben wij terug gezaagd naar 3 cm dik, geschikt voor buiten! Een prachtige authentieke vloer met uitstraling die tijdloos is en duurzaam.

Project Zuid-Holland

Op een winterse dag in februari heb ik bij een prachtige nieuwbouwboerderij foto's mogen maken van de italiaanse travertin vloer die wij geplaatst hebben. Een warme vloer met een beige/grijze kleurnuance. Deze vloer is in diverse afmetingen verkrijgbaar en geeft veel sfeer aan uw woning! Deze travertin vloer is ook te bekijken in onze showroom in Made! Naast de travertin vloer hebben wij ook een verouderde houten vloer geleverd en gelegd in het kantoor en in de slaapkamers. Deze houten vloer geeft warmte en uitstraling aan de woning!

Project De Meern

Bij deze verbouwde boerderij hebben wij twee antieke schouwen geplaatst. De eerste schouw bevindt zich in een relax ruimte en de tweede schouw bevindt zich in de woonkamer. Beiden schouwen zijn van Franse kalksteen en in Campagnarde stijl. Een antieke schouw blijft een zeer mooi meubelstuk voor ieder interieur en behoudt zijn waarde!

Project Utrecht

Op een winterse dag ben ik naar Utrecht gereden en heb ik foto's gemaakt van deze prachtig verbouwde boerderij! Bij deze boerderij hebben wij twee antieke Franse kalksteen schouwen geplaatst. Op de benedenverdieping hebben wij een verouderde houten planken vloer geplaatst in de woonkamer en een Belgisch hardstenen vloer in de keuken, hal en speelkamer. Het geheel combineert perfect bij elkaar en is prachtig geworden!

Project Beek en Donk

Bij deze schitterende gerenoveerde woning hebben wij diverse vloeren gelegd. In de hal ligt de verouderde belgisch hardstenen vloer 'La Bourse' en in de keuken ligt de belgisch hardstenen vloer 'Authentique'. Twee vloeren van belgisch hardsteen, maar met een compleet andere uitstraling. In de woonkamer hebben wij ook nog een sfeervolle grijze marmersteen schouw geplaatst.