Zoekt u naar een unieke antieke marmeren vloer?

Wilt u een keer een andere uitstraling geven aan uw vloer? Wij hebben bijzondere vloeren in onze collectie waaronder oude witte marmeren vloertegels. Dit zijn exclusieve natuursteen vloeren. De antieke witte marmeren vloertegels zijn vaak van Italiaanse carrara marmer. Wij verzamelen de mooiste marmeren vloeren en reizen hiervoor heel Europa af. 

Op zoek naar een unieke vloer? De Opkamer is u graag van dienst en heeft een ruim aanbod van unieke producten. Voor meer informatie, vraag naar de mogelijkheden en bel naar: (0) 162 681522 of mail naar: info@de-opkamer.nl. 


Een stukje geschiedenis

Vroeger kwamen dit soort marmeren vloeren vaak voor in paleizen, kloosters en kerken. Wit marmer is veel gebruikt voor bekledingen van vloeren en wanden. Deze 18e eeuwse handgekapte Carrara marmeren vloertegels zijn handgekapt en daardoor is elke tegel uniek. Elke tegel heeft een eigen kleurnuance. Variërend van helderwit naar verschillende tinten grijs. 


Over De Opkamer

Bij De Opkamer ben je aan het juiste adres voor diverse natuurstenen vloeren, waaronder een antieke Belgische hardstenen vloer, maar ook antieke schouwen en ander bouwantiek. Wij zijn in 2000 opgericht en in bijna 20 jaar uitgegroeid tot een gevestigde naam in de branche waarin we actief zijn. Passie, gedrevenheid en deskundigheid is waar we voor staan. Zo hebben we door diverse landen in Europa rondgereisd op zoek naar de mooiste vloeren en schouwen. Kijk deze gerust bekijken in onze showroom in made! Graag helpen we je met je wensen en bespreken we deze onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.


Neem contact op voor meer informatie!

Zoek je een mooie antieke Belgische hardstenen vloer? De Opkamer levert je deze graag. Om de mogelijkheden te bespreken of een messcherpe offerte aan te vragen kun je vrijblijvend contact opnemen. Dat kan telefonisch via het volgende telefoonnummer: (0)162-681522. Of stuur een mailtje naar info@de-opkamer.nl, je ontvangt zo spoedig als mogelijk een bericht terug van ons.