U zoekt een Kasteelschouw?

Dan bent u bij De Opkamer aan het juiste adres! Reeds jaren hebben wij een prachtig assortiment aan kasteelschouwen. Een echte kasteelschouw herkent u aan het formaat. Dit zijn grote, brede schouwen die robuust en statig zijn en een nostaligische uitstraling hebben. Ons aanbod van antieke kasteelschouwen vindt u ook op onze website! Mocht u geïnteresseerd zijn in één van onze schouwen, neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Op zoek naar een antieke kasteelschouw? De Opkamer is je graag van dienst. Voor meer informatie over de mogelijkheden, bel naar: (0)162 681522 of mail naar info@de-opkamer.nl.Wilt u een authentieke Kasteelschouw kopen?

Vroeger werden woningen vooral verwarmd door middel van een open haard. Sommige huizen sierden deze haard op met een mooie schouw. Vandaag de dag is de antieke kasteelschouw iets dat voor meer gezelligheid en sfeer in een ruimte zorgt. De Opkamer biedt diverse schouwen aan:

De schouwen werden vroeger vaak gemaakt van kalksteen die in de omgeving verkrijgbaar was. Zeker kalksteen was een veel gebruikte natuursteen. De Opkamer biedt schouwen in verschillende stijlen aan, van Gotische stijlen tot een Renaissance stijl of eind 18e-eeuwse stijl. Al deze schouwen stralen echte authenticiteit uit en voegen bijzonder veel sfeer toe aan een ruimte.


Over De Opkamer

De Opkamer bestaat al sinds 2000. Wij zijn een organisatie die antieke marmeren schouwen, natuursteen vloeren en ander bouwantiek levert. In onze branche zijn we inmiddels echt uitgegroeid tot een gevestigde naam. Achter de schermen is een gedreven team van gepassioneerde medewerkers actief dat je graag met hun deskundigheid van dienst is. Kom ook eens langs in onze in Made gevestigde showroom. Graag gaan we met je om tafel, onder het genot van een vers gezette bak koffie, om je wensen met je door te nemen!Offerte aanvragen!

Bent u geïnteresseerd in een antieke Kasteelschouw? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons bellen op (0)162 681522 of mailen naar: info@de-opkamer.nl