Zoek u Bourgondische Dallen?

Wilt u een woonkamer of keuken met een landelijke vloer en authentieke uitstraling? Kom langs bij de Opkamer. Wij hebben een ruime collectie met prachtige authentieke natuursteen vloeren, waaronder de Bourgondische Dallen. Deze Bourgondische dallen komen uit Frankrijk, uit de streek Bourgogne en hebben een warme beige/bruin genuanceerde kleurstelling. Dit zorgt voor sfeer binnen uw woning! Bekijkt u ons aanbod op onze website, wij hebben een ruime keuze aan Bourgondische dallen.

Zoekt u Bourgondische dallen? De Opkamer is u graag van dienst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar (0)162 681522 of mail naar: info@de-opkamer.nl.


Wilt u Bourgondische dallen aanschaffen?

Vroeger waren deze vloeren erg populair, voornamelijk in Frankrijk. Deze vloeren zijn tijdloos en gaan levenslang mee en geven zo'n authentieke uitstraling waar u nooit op uitgekeken raakt. Wij bieden u onder andere onderstaande vloeren aan:


Over De Opkamer

De Opkamer bestaat al sinds 2000. Wij zijn een organisatie die antieke marmeren schouwen, natuursteen vloeren en ander bouwantiek levert. In onze branche zijn we inmiddels echt uitgegroeid tot een gevestigde naam. Achter de schermen is een gedreven team van gepassioneerde medewerkers actief dat je graag met hun deskundigheid van dienst is. Kom ook eens langs in onze in Made gevestigde showroom. Graag gaan we met je om tafel, onder het genot van een vers gezette bak koffie, om je wensen met je door te nemen!


Vraag een scherpe offerte aan!

Ben je geïnteresseerd in een antieke marmeren schouw die wij aanbieden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. De Opkamer is telefonisch bereikbaar via (0)162-681522 en per e-mail. Ons e-mail adres is: info@de-opkamer.nl.