Op zoek naar tuinornamenten?

Tuinornamenten zijn accessoires die kunnen zorgen voor net dat beetje extra klasse en uitstraling. Ze zijn daarnaast zeer bepalend in de stijl, omdat ze vaak snel in het oog springen. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor objecten die goed passen bij de rest van de tuin. Bij De Opkamer bieden we een uitgebreid aanbod aan ornamenten voor in jouw voor- of achtertuin. Hierdoor kun je kiezen welke items jouw tuin precies nodig heeft om er nog mooier bij te liggen.

Wat zijn tuinornamenten precies?

Een tuinornament is een zeer breed begrip. Zo vallen vogelhuisjes en bloempotten hier net zo goed onder als exclusievere objecten als fonteinen en sokkels. Vaak wordt er echter pas van dit woord gesproken als het gaat om beelden (vaak in combinatie met water). Deze ornamenten zijn in veel westerste tuinen populair, omdat je hiermee bepaalde details prachtig kunt uitwerken. Denk hierbij aan een zit plek met in het midden een antieke fontein. Zo kun je aan de hand van deze decoraties accenten aanbrengen in je tuin die het net dat beetje extra’s geven. Tuinornamenten kunnen tevens van veel verschillende materialen gemaakt zijn. Voorbeelden hiervan zijn: kalksteen, marmer, gietijzer, metaal of zelfs beton.

Kennis en expertise bij De Opkamer

Ons bedrijf is opgericht in 2000 en inmiddels hebben wij een gevestigde naam binnen onze branche. We bestaan uit een klein en hecht team van 8 vakkundige mensen en we zijn allemaal even gepassioneerd over ons vak. Hierdoor kun je bij ons het volgende verwachten:

  • Passie en expertise op het gebied van bouwantiek
  • Gevestigde naam in de branche
  • Een klein en hecht team van vakkundige mensen die u al te graag helpen
  • Een breed assortiment met regelmatig nieuwe aanwinsten
  • Een open deur voor al je vragen onder het genot van een vers bakje koffie

Bekijk ons uitgebreide assortiment op het gebied van tuinornamenten

Het kan lastig zijn om de juiste ornamenten te vinden die perfect bij jouw tuin passen. Wij maken het echter een stukje makkelijker. Zo kun je bij ons kiezen uit diverse soorten antieke bouwmaterialen. Ook beschikken wij over de keuze uit diverse oude metselstenen. Als je op zoek bent naar de juiste accessoires voor in jouw tuin, kun je kiezen uit ons aanbod aan antieke potten of decoratieve zuilen. Verder kun je ervoor kiezen om te gaan voor een prachtige antieke obelisque, die stamt uit de 19e eeuw en afkomstig is uit Frankrijk. Kom gerust een keer langs bij onze showroom of bezoek een van onze opslagloodsen om ons uitgebreide assortiment in het echt te bekijken.

Advies nodig?

Heb je nog vragen over tuinornamenten of wil je ons advies over andere bouw antiek gerelateerde zaken? Twijfel dan niet en zoek gerust contact met ons op. We staan met alle plezier voor je klaar!