Hekwerk bij loods

In november 2017 is er bij onze loods geheel in de stijl van De Opkamer een prachtig authentiek hekwerk met uitstraling geplaatst. Samen met de twee pilasters en de twee poorten zorgt dit geheel voor stijlvolle oprijlaan.

Chateau Doyon (B)

In augustus 2017 zijn wij naar België gereden om een imposante antieke schouw te demonteren, voorzichtig te transporteren naar ons atelier in Made om daar zorgvuldig te restaureren ! Ik ben meegegaan om een fotoreportage te maken van de demontage van deze unieke antieke schouw. Om een goed beeld te geven hoe dit in zijn werk gaat heb ik vanaf het begin tot het einde foto's gemaakt. Ook heb ik foto's gemaakt van de buitenkant van het kasteel om de historische waarde te laten zien! Een zeer mooi project voor ons!!

RAI Amsterdam

In oktober 2017 hebben wij op de beurs VT wonen gestaan. Dit was in samenwerking met het magazine Stijlvol Wonen en het blad Wonen Landelijke Stijl. Wij hebben een prachtige antieke schouw geplaatst met daarbij onze houten vloer L'Authentique. Rondom de waterpartij en in de keuken hebben we onze strakke natuursteen vloer L'Authentico geplaatst. Deze prachtige elementen in combinatie met de hele inrichting die Stijlvol Wonen heeft verzorgd zorgde ervoor dat de stand er perfect uitzag!!

Kerkdallen Klundert

Onlangs kregen wij de mooie opdracht om de oude natuursteen vloer van antieke kerkdallen uit de kerk van Klundert te demonteren. Nadat de organisatie op touw was gezet kon de klus beginnen. Met man en macht zijn een aantal mannen 2 dagen bezig geweest om 250 m2 oude kerkdallen uit deze kerk te halen. Deze prachtige partij antieke basecles van de steensoort Noir de Mazy, een mooie zwarte Belgische marmersoort, is het summum van authenticiteit.

Jaarbeurs Utrecht

In maart 2017 stonden wij met onze stand op de Jaarbeurs in Utrecht bij de beurs 'Eigen Huis'. Uit onze collectie  antieke schouwen hebben we uiteindelijk deze 2 oude schouwen opgesteld op de beurs. De antieke schouw met de ronde vormen stamt uit het tijdperk van Louis XV en de andere meer sobere Campagnarde schouw is een echte 'boerenschouw', ook wel Campagnarde schouw genoemd. De oude houten plankenvloer en verouderde belgisch hardstenen vloer sluiten mooi aan bij de schouwen.